Da Lino: de betere italiaan, de beste pizza!

Als je op zoek bent naar een authentieke, lekkere italiaan waar je niet alleen kan proeven van de verfijnde italiaanse keuken maar ook de beste pizza kan eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres

Da Lino is een echte familiezaak, in handen van de Siciliaanse familie Salvaggio. ‘Papa’ Lino ruilde in de jaren vijftig zijn geboorteland Sicilië voor België. Vaandag vind je hem in het restaurant, samen met drie zonen. Roberto staat in de keuken en Giancarlo mag je alles vragen over de wijnkaart. Met veel liefde en kennis van zaken stelde hij de wijnkaart samen met daarop 150 verschillende wijnen uit alle streken van Italië en naar ieders budget. Elke druivensoort die in Italië groeit, staat op de kaart.

En dan zouden we Franco Salvaggio nog vergeten. Hij werkt zich iedere dag in het zweet als ‘pizzaiolo’, de man die de pizza’s bakt. Franco is een gediplomeerd pizzamaker die al verschillende keren bekroond werd voor zijn lekkere pizza’s, onder andere door de prestigieuze Associazione Pizzerie Italiane (API). Niet voor niets geldt Da Lino als één van de betere pizza-adressen in België. Het geheim van de pizza’s van Franco? Onder andere het deeg. Dat kan lang gisten en dan maakt de pizza’s superlicht.

Da Lino staat niet alleen voor de pizza’s van de beste kwaliteit, maar ook voor echte en originele Italiaanse gerechten. Vergewijs u op deze website zelf van de uitgebreide keuze aan antipasti, primi, secondi en dolci. Een ding hebben alle gerechten gemeen: ze zijn bereid met superverse producten. Alles is huisgemaakt, het brood, de koekjes, de pasta en ook ijs en de tiramisu. Op het vlak van versheid en onberispelijke kwaliteit doen we geen enkele toegeving! Bovendien wordt u warm en gastvrij ontvangen in een stijlvol interieur waar klassiek en modern op een geslaagde manier hand in hand gaan.

Dat we een kwaliteitsadres zijn, bewijst de lange lijst bekende personen die intussen de weg naar Da Lino hebben gevonden: Eddy Merckx, Guy Verhofstadt, zangeres Sandra Kim en de voormalige Italiaanse premier Romani Prodi. Maar bekende of niet: iedereen is bij ons van harte welkom! A presto!

Lino, Giancarlo, Roberto en Franco

find_us_nl

find_us_nl

Informatie

Naam: RISTORANTE DA LINO
Adres: Vilvoordelaan 9 – 1930 ZAVENTEM
Telefoon: 02.720.01.08
Fax: 02.725.42.66
Gesloten op: Zaterdagmiddag, Zondag.
Geen Pizza’s op zaterdag.
Keukentype: Italiaanse
Budget: ± 30 EUR